Εικόνα για την κατηγορία Λέβητες Υψηλών Προδιαγραφών

Λέβητες Υψηλών Προδιαγραφών

Στην Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ είμαστε περήφανοι, καθώς προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από χυτοσίδηρους και χαλύβδινους λέβητες αερίου, πετρελαίου, ηλεκτρικού ρεύματος και βιομάζας έως 1.000.000 kcal Α΄ κλάσης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη θέρμανσης και ζεστού νερού. Κατάλληλοι για όλες τις απαιτήσεις, είναι ιδανικοί τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, ενώ χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό είναι εύκολοι στην τοποθέτηση στους πιο απαιτητικούς χώρους. Είναι επίσης φιλικοί προς το περιβάλλον και συνδυάζουν υψηλή απόδοση, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο άνεση, ευκολία και τη μέγιστη δυνατή οικονομία. Όλοι οι λέβητες φέρουν πιστοποίηση CE και έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

TORRENT: Χυτοσίδηροι Λέβητες Συμπυκνωμάτων

Οι νέας γενιάς χυτοσίδηροι λέβητες TORRENT συμπλέουν με τους πρόσφατους κανονισμούς, τόσο για το πετρέλαιο ως καύσιμο όσο και για το φυσικό αέριο, καθώς με τη γκάμα των προϊόντων τους εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή απόδοση. Η αποδοτικότητα ενός λέβητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, για τη μείωση της κατανάλωσης και την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι λέβητες TORRENT είναι κατάλληλοι τόσο για νέες εγκαταστάσεις όσο και για τη βελτίωση/αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Οι νέας γενιάς χυτοσίδηροι λέβητες TORRENT καλύπτουν κάθε απαίτηση, καθώς διατίθενται σε δύο τύπους Condensing και Eco, κλάσης Α και Β, καθώς επίσης σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων:

TORRENT Condensing

με εύρος από 20kW έως 450kW, σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, Sun, Galaxy, Matrix & Star.

TORRENT Eco

με εύρος από 24kW έως 1400kW, σε πέντε διαφορετικά μοντέλα, Sun, Galaxy, Matrix, Star & Megastar.

ΔΕΣ ΤΟ

TORRENT: Χυτοσίδηρος Ατομικός Λέβητας Πετρελαίου Συμπύκνωσης

Ο νέος χυτοσίδηρος λέβητας συμπυκνωμάτων της TORRENT, είναι μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση για ένα σύγχρονο λεβητοστάσιο. Η υψηλή απόδοση του λέβητα και οι χαμηλές εκπομπές σε ΝΟx ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις της νεότερης ευρωπαϊκής οδηγίας ErP 2015.

Ο χυτοσίδηρος λέβητας συμπυκνωμάτων της TORRENΤ, κατασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας μαντέμι GG20 σύμφωνα με το DIN 1691. Ο μοναδικός σχεδιασμός των στοιχείων του λέβητα, καθώς και τα μεγάλα πτερύγια στο θάλαμο καύσης εξασφαλίζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και διάρκεια στο χρόνο. Ο εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτος εναλλάκτης συμπύκνωσης δύο κάθετων διαδρομών εγγυάται την υψηλή απόδοση, με χαμηλή εκπομπή ΝΟx και εύκολη συντήρηση.

Σε όλα τα στάδια παραγωγής της ατομικής μονάδας γίνεται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.


Ο λέβητας περιλαμβάνει:

 • Καυστήρας Πετρελαίου WEIZER
 • Χυτοσίδηρος Λέβητας TORRENT
 • Μόνωση Λέβητα
 • Ανοξείδωτος Εναλλάκτης Συμπύκνωσης 2 Διαδρομών
 • Πίνακας Ελέγχου
 • Βάση Έδρασης

ΔΕΣ ΤΟ

Κ•energy Χαλύβδινοι Λέβητες Κλάση Α

Μέγιστη απόδοση με αθόρυβη λειτουργία

Οι Χαλύβδινοι Λέβητες K•energy κατασκευάζονται από άριστα υλικά, από χαλυβδοελάσματα 4-12mm και χαλύβδινους τουμποσωλήνες Μannesmann, χωρίς ραφή (tubo) ή αφανούς ραφής. Οι Χαλύβδινοι Λέβητες K•energy είναι τριών διαδρομών καυσαερίων, με κυλινδρικό θάλαμο καύσης, και λειτουργούν με οποιονδήποτε καυστήρα πετρελαίου ή αερίου καυσίμου. Εξασφαλίζουν την αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους και οι παραγόμενοι ρύποι τους κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, κάνοντας τους ιδιαίτερα φιλικούς προς το περιβάλλον.

Οι χαλύβδινοι λέβητες K•energy διαθέτουν καινοτόμο κοίλο σχήμα καπνοθαλάμου, που έχει σαν αποτέλεσμα τον δραστικό περιορισμό του θορύβου.

ΔΕΣ ΤΟ

Κ•energy Ατομική Μονάδα Πετρελαίου Συμπύκνωσης

Η νέα ατομική μονάδα της K•energy έχει ενσωματώσει την τεχνολογία συμπύκνωσης με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένου ανοξείδωτου εναλλάκτη δύο διαδρομών, για την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της θερμότητας των καυσαερίων. Η ατομική μονάδα συμπύκνωσης της K•energy αποτελεί μία πλήρη και αυτόνομη μονάδα θέρμανσης καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.


Σε όλα τα στάδια παραγωγής της ατομικής μονάδας γίνεται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.


Η μονάδα περιλαμβάνει εξοπλισμό και εξαρτήματα από γνωστούς πιστοποιημένους ευρωπαϊκούς οίκους

 • Ευρωπαϊκό καυστήρα Weizer αθόρυβης λειτουργίας
 • Χαλύβδινο λέβητα θερμής έλασης
 • Δοχείο διαστολής
 • Ενσωματωμένο πίνακα οργάνων
 • Βαλβίδα ασφαλείας
 • Κυκλοφορητή inverter 3 ταχυτήτων
 • Ανοξείδωτο εναλλάκτη
 • Υψηλών προδιαγραφών μόνωση ISOPIPE με επικάλυψη αλουμινίου

ΔΕΣ ΤΟ

TORRENT: Λέβητες Στερεών Καυσίμων

Χαμηλό κόστος θέρμανσης με υψηλό βαθμό απόδοσης

Οι λέβητες Στερεών Καυσίμων TORRENT, είναι κατάλληλοι για την καύση προϊόντων βιομάζας. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον έξυπνο σχεδιασμό τους, προσφέρουν μέγιστη απόδοση και ευκολία στη λειτουργία και τη συντήρησή τους. Στη σειρά λεβήτων στερεών καυσίμων Torrent, συμπεριλαμβάνονται λέβητες ξύλου – κάρβουνου, χυτοσιδηροί και χαλύβδινοι, καθώς και λέβητες με σιλό για δυνατότητα χρήσης με πέλλετ, τσόφλια, πυρηνόξυλο κλπ.

ΔΕΣ ΤΟ

Κ•energy Θερμοδοχεία (boiler)

Σταθερή & γρήγορη παραγωγή ζεστού νερού κάθε στιγμή!

Τα Θερμοδοχεία K·energy κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι κατάλληλα για θέρμανση, παραγωγή & αποθήκευση Ζεστού Νερού Χρήσης (Ζ.Ν.Χ.). Παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε λέβητες, συστήματα βιομάζας, αντλίες θερμότητας και ηλιακά συστήματα. Διατίθενται σε μεγάλο εύρος μοντέλων από 150lt έως 5000lt.

ΔΕΣ ΤΟ

Επίτοιχες Μονάδες

Απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον, οι επίτοιχες μονάδες συνδυάζουν υψηλές αποδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Στην Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ διαθέτουμε μία εξαιρετική σειρά επίτοιχων μονάδων Α’ κλάσης, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη για θέρμανση και παροχή ζεστού νερού. Με εξαιρετικές αποδόσεις, μοντέρνο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, όπως μεταξύ άλλων, αθόρυβη λειτουργία και δυνατότητα εγκατάστασης ψηφιακού πίνακα ελέγχου. Οι επίτοιχες μονάδες είναι μια εξαιρετική επιλογή για εργονομία και κομψότητα σε κάθε χώρο. Κάθε μονάδα φέρει πιστοποίηση, καλύπτοντας όλους τους κανονισμούς και τις σχετικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΣ ΤΟ