Εικόνα για την κατηγορία Εργαλεία - Ψαλίδια

Εργαλεία - Ψαλίδια

Κάθε απαιτητική εργασία γίνεται τώρα ακόμη πιο εύκολη. Στη μεγάλη γκάμα των εργαλείων υψηλής απόδοσης που προσφέρουμε θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ολοκληρωμένες, αξιόπιστες εφαρμογές. Χάρη στην ποιότητά τους και κατασκευασμένα σύμφωνα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, όλα τα εργαλεία μας υπόσχονται υψηλή απόδοση, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής.

KLAUKE Γερμανικές Πρέσες

Η εταιρεία KLAUKE ιδρύθηκε το 1879 στο Remscheid της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία υλικών και εργαλείων εγκατάστασης βιομηχανικής χρήσης. Απασχολεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει 60 σημεία διανομής παγκοσμίως, καταφέρνοντας έτσι να βρίσκεται πάντα κοντά στον επαγγελματία.

ΔΕΣ ΤΟ

>B< Oyster Bänninger

Το >B< Oyster είναι ένα καινοτόμο εξάρτημα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση σωληνώσεων και τη στεγανοποίησή τους, παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με διάφορους τύπους εξαρτημάτων όπως π.χ. σφαιρικούς κρουνούς. Η καινοτομία του συνίσταται στο ότι η στεγανοποίηση επιτυγχάνεται μέσω των διπλών O-Rings από EPDM που προσφέρουν ταυτόχρονα τη στεγανοποίηση του σωλήνα και τη στεγανοποίηση της σύνδεσης μεταξύ των εξαρτημάτων, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον στεγανοποίηση οπως ταινία τεφλόν. Tα εξαρτήματα >B< Oyster διατίθενται από Ø15mm έως Ø28mm.

ΔΕΣ ΤΟ

P.P.R. Εργαλεία Τοποθέτησης

Η εταιρεία μας διαθέτει εργαλεία τοποθέτησης Πολυπροπυλενίου P.P.R. από την HP TREND & ROTHENBERGER, που διευκολύνουν την εγκατάσταση και είναι απαραίτητα για κάθε επαγγελματία που χειρίζεται εξαρτήματα και σωληνώσεις P.P.R.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει μηχανές και μήτρες συγκόλλησης για διαμέτρους σωλήνα από Ø16mm έως Ø75mm, όπως επίσης ψαλίδια για διαμέτρους έως Ø75mm, απαιραίτητα για ακριβές κόψιμο.

ΔΕΣ ΤΟ