Εικόνα από MAKTEK: Χαλύβδινα Θερμαντικά Σώματα

MAKTEK: Χαλύβδινα Θερμαντικά Σώματα

Μοντέρνος σχεδιασμός και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Η MAKTEK αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θερμαντικών σωμάτων στην Τουρκία, με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα θερμαντικών σωμάτων που επιλέγονται από επαγγελματίες σε κάθε μέρος του κόσμου.

Τα σώματα της Maktek ξεχωρίζουν αισθητικά χάρη στα καμπυλωτά τελειώματα των διαδρομών τους (στρογγυλά λούκια) που διαφέρουν από τα τετράγωνα των περισσότερων σωμάτων, χαρίζοντας ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα σώματα Maktek συμπεριλαμβάνουν τάπα, εξαεριστικό, στήριγμα κλιπς, κλειδί εξαερισμού, στριφώνια και Upat.

Διαθέσιμα σε Θερμαντικά σώματα τύπου PANEL, Θερμαντικά σώματα PANEL VENTIL (ενσωματωμένου βρόγχου) και Θερμαντικά σώματα τύπου PANEL FLAT (με λεία επιφάνεια).

Πλεονεκτήματα

  • Κατασκευή από χάλυβα ST12-03 και πάχος ελάσματος τουλάχιστον 1.15mm σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 130.\ Παροχή 1/2''
  • Παροχή 1/2''
  • Πίεση Δοκιμής 10 bar
  • Πυκνός μαίανδρος που συγκολλάται σε όλο το ύψος του σώματος και στις βρεχόμενες επιφάνειες των πλακών με αποτέλεσμα την βέλτιστη διανομή της θερμότητας στο χώρο
  • Δυνατότητα λειτουργίας σε μέγιστη πίεση 7 bar και μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας έως +120°C
  • Διατίθενται σε λευκή απόχρωση RAL 9010 σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων σε μήκη από 400-2600 mm και σε ύψη 500-900 mm ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε χώρου, καθώς επίσης και τις ανάγκες άνεσης και αισθητικής
  • Εγγύηση 10 έτη

MAKTEK Panel

Τα θερμαντικά σώματα MAKTEK Panel είναι κατάλληλα για χρήση τόσο σε εγκαταστάσεις μονοσωληνίου όσο και σε δισωληνίου, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο διακόπτη. Διαθέτουν 4 παροχές στα πλάγια (2 σε κάθε πλευρά), ώστε να μπορούν να συνδεθούν με το διακόπτη είτε από δεξιά είτε από αριστερά.

Διατίθενται σε μήκη από 400-2600 mm και σε ύψη 500-900 mm.

MAKTEK Panel

MAKTEK 6 Παροχών VENTIL (Ενσωματωμένου Βρόγχου)

Η επιλογή των θερμαντικών σωμάτων ενσωματωμένου βρόγχου MAKTEK VENTIL (6 παροχών) δεν απαιτεί εξωτερικό ορειχάλκινο σωληνάκι βρόγχου. Βελτιώνει την αισθητική του χώρου καθώς ο διακόπτης σύνδεσης τοποθετείται διακριτικά κάτω από το σώμα, και εξοικονομεί χώρο για τοποθέτηση μεγαλύτερου σώματος όταν η διάσταση είναι περιορισμένη (πχ σε μια εσοχή).

Διατίθενται σε μήκη από 400-2000 mm και σε ύψη 500-900 mm.

MAKTEK 6 Παροχών VENTIL (Ενσωματωμένου Βρόγχου)

MAKTEK PANEL FLAT

Η Maktek διαθέτει τη σειρά Flat με μοντέρνο σχεδιασμό λείας επιφάνειας με στρογγυλεμένες άκρες. Τα Flat σώματα κατασκευάζονται με την προσθήκη μίας επιπλέον επιφάνειας στην πρόσοψη του σώματος και είναι διαθέσιμα τόσο σε 4 όσο και σε 6 παροχών. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους σε συνδυασμό με τον κομψό και αισθητικό σχεδιασμό της εμπρόσθιας όψης, τα Panel FLAT προσδίδουν κομψότητα και εργονομία στο χώρο.

Διατίθενται σε PANEL FLAT και PANEL FLAT 6 Παροχών VENTIL (Ενσωματωμένου Βρόγχου) σε μήκη από 400 έως 2600 mm και σε ύψη 500, 600 & 900 mm.

MAKTEK PANEL FLAT

Downloads

Φυλλάδια
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Τιμοκαταλόγους, Τεχνικές Προδιαγραφές, Εγχειρίδια & Εγγυήσεις πατήστε εδώ.