Εικόνα από Διάφορα Προϊόντα Κόλλησης

Διάφορα Προϊόντα Κόλλησης

Αλοιφή kraft flux

Αποξειδωτική, διαλυτή στο νερό, σε μορφή παχύρευστου υγρού που εφαρμόζεται με βουρτσάκι. Απόλυτα ακίνδυνη, απλοποιεί την εργασία, βοηθά στον καθαρισμό του χαλκού και την επίτευξη άριστης συγκόλλησης. Είναι προϊόν ιδιαίτερα δραστικό αλλά μη διαβρωτικό.

Είναι απολύτως ακίνδυνη και απλοποιεί την εργασία των συγκολλήσεων, καθώς καθαρίζει αποτελεσματικά τις επιφάνειες.

Ενεργεί σε δύο φάσεις:

α) Στη πρώτη φάση της αποξείδωσης, μέρος των συστατικών ενεργοποιούνται σε θερμοκρασία +110°C και καταστρέφονται σε θερμοκρασία +180°C (καρβουνιάζουν). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξαλείφονται τα διαβρωτικά συστατικά και τα κατάλοιπα αυτών να απομακρύνονται εύκολα.

β) Στην δεύτερη φάση τη φάση συγκόλλησης τα ειδικά συστατικά ενεργοποιούνται σε θερμοκρασία από +180°C και λόγω της υψηλής αντοχής τους φτάνουν σε θερμοκρασία +350°C, γεγονός που εγγυάται εύκολα και γρήγορη συγκόλληση.

Η αλοιφή kraft flux είναι κατά DIN 8511-F-SW22.

Κατάλληλη για διαμόρφωση δικτύων χαλκού και για όλες της κασσιτεροκολλήσεις.


Σιλικόνες NOVASIL

Η σιλικόνη γενικής χρήσης NOVASIL είναι αντιμουχλική, υψηλής ποιότητας κατάλληλη για την σφράγιση αρμών σε μη πορώδη υλικά και επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο.

Διατίθεται σε διάφανη, λευκή και μαύρη.

Κατάλληλη στήριξη ειδών υγιεινής που αποτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων, στεγανοποίηση, γέμισμα αρμών, ελαστική συγκόλληση, εφαρμογές και σε ανομοιογενή υλικά (ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.λ.π.)

Σημείωση: Σε περίπτωση λάθους, η αφαίρεση της σιλικόνης πρέπει να γίνει ταχύτατα με την χρήση πανιού εμποτισμένου με οινόπνευμα.

Photo Gallery

Εικόνα από Διάφορα Προϊόντα Κόλλησης
Εικόνα από Διάφορα Προϊόντα Κόλλησης