Εικόνα για την κατηγορία Σωλήνες

Σωλήνες

Κάθε κατασκευή χρειάζεται και το κατάλληλα υλικά. Με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά και άριστη τεχνογνωσία, η Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ, προσφέρει μεταξύ άλλων διαφορετικές τεχνολογίες σωληνώσεων, κατάλληλες για οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Κάθε σύστημα συμπληρώνεται από μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων, παρέχοντας έτσι, ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές κάθε τύπου.

Ανοξείδωτοι Σωλήνες AISI-316, ISO 10380, ISO 15266

Ανοξείδωτος σωλήνας σπιράλ AISI-316L, ο οποίος παράγεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα AISI-316L. Είναι εύκαμπτος και τοποθετείται πολύ εύκολα. Το θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας κυμαίνεται από -270°C έως +700°C, ξεπερνώντας τις συνήθεις απαιτήσεις πίεσης. Κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Διατιθεται σε κουλούρες των 20m, 25m & 50m, όπως επίσης και σε μπομπίνα έως 1500 m, με εσωτερική διάμετρο DN12, DN16, DN20 και DN25.

ΔΕΣ ΤΟ

UNAVELD: Σωλήνες Πολυαιθυλενίου, Πολυστρωματικοί & 5 Στρωμάτων

Κατάλληλοι για πόσιμο νερό & ενδοδαπέδια θέρμανση

Οι σωλήνες UNAVELD είναι γερμανικής προέλευσης και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Είναι κατάλληλοι για δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης (ενδοδαπέδια θέρμανση), ηλιακά συστήματα, καθώς και δίκτυα πόσιμου νερού. Η παραγωγική διαδικασία των σωλήνων UNAVELD είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9002. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και την υψηλή τεχνολογία μηχανημάτων παραγωγής, διασφαλίζουν διάρκεια ζωής πάνω από 50 έτη.

ΔΕΣ ΤΟ

HP TREND: Σωλήνες Πολυπροπυλενίου P.P.R.

Η HP TREND παράγει σωλήνες και εξαρτήματα από πολυπροπυλένιο σε διατομές από 20mm έως 110mm. Κατασκευάζονται με ονομαστική πίεση λειτουργίας PN 20 (SDR 6), από πολυπροπυλένιο Τύπου 3 (random copolymer of polypropylene), το οποίο παρουσιάζει ευκαμψία και άριστη αντοχή σε συνθήκες υψηλής πίεσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η παραγωγή είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ČSN EN ISO 15874.

ΔΕΣ ΤΟ

HALCOR: Σωλήνες Χαλκού

Hellenic Copper Industry

H Halcor είναι μία σύγχρονη βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προίόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού και κατέχει σημαντική θέση στην Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά.

Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, πιστοποιείται από πλειάδα διεθνών φορέων.

ΔΕΣ ΤΟ

ISOSOL - Προ-μονωμένοι Σωλήνες

Η σύγχρονη πρόταση για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

ISOSOL Προ-Μονωμένοι Σωλήνες: Η ευρεία γκάμα σωλήνων σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην παραγωγή ελαστομερούς μόνωσης ISOPIPE, συνθέτουν ένα εργονομικό και εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν.

ΔΕΣ ΤΟ