Εικόνα για την κατηγορία Κολλήσεις - Ταινίες

Κολλήσεις - Ταινίες

Με πολυετείς συνεργασίες με κάποιες από τις σημαντικότερες εταιρείες στην αγορά κολλήσεων, φροντίζουμε να προμηθεύουμε τον επαγγελματία με τα πιο καινοτόμα προϊόντα της αγοράς. Στην Κ. ΤΖΑΝΝΟΣ ΑΕΒΕ προσφέρουμε μια πλήρη σειρά οικολογικών κολλήσεων και ταινιών, που κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και με σεβασμό στην υγεία του εγκαταστάτη και στο περιβάλλον. Κατάλληλες για μια μεγάλη γκάμα απαιτητικών εφαρμογών, εξασφαλίζουν άριστη συγκόλληση και μεγάλη ανθεκτικότητα. Όλες οι κολλήσεις συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας.

Ταινίες & Κόλλες ISOPIPE

Perfect solutions for perfect results!

Η ISOPIPE παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά λύσεων στους εγκαταστάτες, η οποία περιλαμβάνει υλικά συγκόλλησης, ταινίες και ειδικά καλύμματα για τη μόνωση, κατάλληλα για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει:

  • Ταινίες ISOTAPE μονωτικές με δομή κλειστών κυψέλων και αντιμικροβιακή προστασία, με προστασία UV και καλύψεις διαθέσιμες σε Γκρι, Μαύρο και Λευκό χρώμα αλλά και ταινίες PVC μεγάλου πλάτους.
  • Ειδικά καλλύματα ISOCOVER για προστασία της μόνωσης από την υπεριώδη ακτινοβολία UV και τις μηχανικές καταπονήσεις, ιδανικά για μικρούς χώρους εργασίας και ήδη εγκατεστημένα δίκτυα.
  • Κόλλες ISOGLUE, πλήρως συμβατές για τη μόνωση ISOPIPE, για επίτευξη δυνατής και ομοιογενούς συγκόλλησης, διαθέσιμες και χωρίς Τολουόλιο (toluene free). Εύρος θερμοκρασίας έως +150°C.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ISOPIPE στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.isopipe.eu/el/accessories
ΔΕΣ ΤΟ

Stannol Κολλήσεις

Με σεβασμό στην υγεία του επαγγελματία από το 1879

Η Γερμανική εταιρεία STANNOL κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των κολλήσεων από το 1879 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής χημικών ειδών, προσφέροντας ποιοτικά, πρακτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένες κατά ISO/DIN 9001. Όλα τα κράματα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους είναι από πρωτογενή υλικά που ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 29453. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται οι άριστες ιδιότητές τους, όπως μέγιστη μηχανική αντοχή και άριστη συγκόλληση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κολλήσεις STANNOL είναι οι μοναδικές που φέρουν το σήμα ECOLOY και τις καθιστά τις πλέον κατάλληλες για πόσιμο νερό, καθώς δεν περιέχουν μόλυβδο, νικέλιο και κάδμιο.

Όλες οι κολλήσεις συνοδεύονται από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά καταλληλότητας.

Οι εγγυημένες οικολογικές κολλήσεις STANNOL διαθέτουν καρούλια έως 400 γραμμαρίων.

ΔΕΣ ΤΟ

KEFREN Κόλλες PVC

Η KEFREN PVC είναι ειδική παχύρρευστη κόλλα, σχεδιασμένη για τη συγκόλληση άκαμπτων σωλήνων και εξαρτημάτων U-PVC. Η κόλλα PVC της KEFREN φτιάχνεται στην Ευρώπη και συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις της Οδηγίας 89/106/ΕΟΚ. Δεν περιέχει Τετραϋδροφουράνιο - THF (C4H8O), καθιστώντας την την πλέον ασφαλή επιλογή για κάθε εγκαταστάτη.

Οι κόλλες PVC της KEFREN είναι ιδανικές για τις υψηλές απαιτήσεις βιομηχανικών εγκαταστάσεων και ενδεδειγμένες για χρήση σε όλα τα δίκτυα σωλήνων PVC.

Διατίθεται σε:

PVC Κόλλα με Βουρτσάκι: 250ml, 500ml, 1ltr

PVC Κόλλα Σωληνάριο: 125ml

ΔΕΣ ΤΟ

DELVA-LOT: Χαλκοκόλληση & Aποξειδωτική Σκόνη

Χαλκοκόλληση DELVA-LOT

Η Χαλκοκόλληση DELVA-LOT παράγεται στην Ευρώπη από υψηλής καθαρότητας χαλκό σε ποσοστό 92,7% και Φώσφορο 7,3%, αναλογία η οποία είναι η πιο δημοφιλής στους εγκαταστάτες κατά DIN 8513.

Η Χαλκοκόλληση DELVA-LOT παράγεται με ειδική διαδικασία και σε υψηλή πυκνότητα (8,1g/cm³), ώστε να αφρίζει λιγότερο από τις κοινές κολλήσεις, κάνοντας τη δουλειά του εγκαταστάτη πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Η θερμοκρασία εφαρμογής της είναι περίπου +720°C και η αντοχή εφελκυσμού της 250Ν/mm².

Διατίθεται σε συσκευασία του 1kg σε βέργες 3,2x1.27x500mm σε ειδική θήκη.

Κατάλληλη για δίκτυα υψηλών πιέσεων, υπέρθερμου ατμού, ψυκτικών μονάδων, φυσικού αερίου, βιομηχανίας, ναυπηγικής.


Aποξειδωτική Σκόνη DELVA-LOT

Όταν χρησιμοποιούμε χαλκοκόλληση και γενικότερα σκληρές κολλήσεις για να ενώσουμε χαλκό με μπρούτζο ή ορείχαλκο, είναι απαραίτητος ο καθαρισμός των επιφανειών με ισχυρό αποξειδωτικό υλικό. Συνήθως χρησιμοποιείται ένα φυσικό ορυκτό, ευρέως γνωστό ως βορικό νάτριο, ή (βόρακας) σε μορφή λευκής σκόνης.

Ο Βόρακας DELVA-LOT, διατίθεται σε δοχεία 100gr και το εύρος θερμοκρασιών εφαρμογής του είναι από 450˚C έως +800˚C κατά DIN EN 1045 FH10, σε συσκευασία 100gr. Για χρήση με κράματα συγκόλλησης CuP, CuP Ag, Ag.

ΔΕΣ ΤΟ

Διάφορα Προϊόντα Κόλλησης

Αλοιφή kraft flux

Αποξειδωτική, διαλυτή στο νερό, σε μορφή παχύρευστου υγρού που εφαρμόζεται με βουρτσάκι. Απόλυτα ακίνδυνη, απλοποιεί την εργασία, βοηθά στον καθαρισμό του χαλκού και την επίτευξη άριστης συγκόλλησης. Είναι προϊόν ιδιαίτερα δραστικό αλλά μη διαβρωτικό.

Είναι απολύτως ακίνδυνη και απλοποιεί την εργασία των συγκολλήσεων, καθώς καθαρίζει αποτελεσματικά τις επιφάνειες.

Ενεργεί σε δύο φάσεις:

α) Στη πρώτη φάση της αποξείδωσης, μέρος των συστατικών ενεργοποιούνται σε θερμοκρασία +110°C και καταστρέφονται σε θερμοκρασία +180°C (καρβουνιάζουν). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξαλείφονται τα διαβρωτικά συστατικά και τα κατάλοιπα αυτών να απομακρύνονται εύκολα.

β) Στην δεύτερη φάση τη φάση συγκόλλησης τα ειδικά συστατικά ενεργοποιούνται σε θερμοκρασία από +180°C και λόγω της υψηλής αντοχής τους φτάνουν σε θερμοκρασία +350°C, γεγονός που εγγυάται εύκολα και γρήγορη συγκόλληση.

Η αλοιφή kraft flux είναι κατά DIN 8511-F-SW22.

Κατάλληλη για διαμόρφωση δικτύων χαλκού και για όλες της κασσιτεροκολλήσεις.


Σιλικόνες NOVASIL

Η σιλικόνη γενικής χρήσης NOVASIL είναι αντιμουχλική, υψηλής ποιότητας κατάλληλη για την σφράγιση αρμών σε μη πορώδη υλικά και επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο.

Διατίθεται σε διάφανη, λευκή και μαύρη.

Κατάλληλη στήριξη ειδών υγιεινής που αποτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων, στεγανοποίηση, γέμισμα αρμών, ελαστική συγκόλληση, εφαρμογές και σε ανομοιογενή υλικά (ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.λ.π.)

Σημείωση: Σε περίπτωση λάθους, η αφαίρεση της σιλικόνης πρέπει να γίνει ταχύτατα με την χρήση πανιού εμποτισμένου με οινόπνευμα.

ΔΕΣ ΤΟ

Η-ΙΤ Ταινίες Τεφλόν

Οι ταινίες τεφλόν της H-IT παρέχουν άριστη στεγανοποίηση σε κάθε σπείρωμα και είναι κατάλληλες για όλα τα εξαρτήματα.

Οι ταινίες τεφλόν είναι διαθέσιμες σε:

Ταινία Teflon H-IT PTFE: η οποία είναι κατάλληλη για εγκαταστάσεις νερού και έχει άριστη στεγανοποίηση.

Ταινία Teflon H-IT PTFE (GAS): η οποία είναι κατάλληλη για εγκαταστάσεις νερού και αερίου, για συστήματα χρήσης ζεστού ή/ και κρύου νερού, με αντοχή σε θερμοκρασίες από -190°C έως +260°C και πάχος 0,200 mm.

ΔΕΣ ΤΟ

MAPP GAS ROTHENBERGER Φιάλη

Η Φιάλη MAPP GAS ROTHENBERGER προσφέρει πολύ θερμή φλόγα, ιδανική για συγκόλληση και εργασίες ασημί συγκόλλησης σε σωληνώσεις. Με θερμοκρασία φλόγας έως +1660°C, παρέχει τη βέλτιστη απόδοση καύσης και μικρότερους χρόνους εργασίας, διευκολύνοντας τον επαγγελματία σε εγκαταστάσεις HVAC & R. Είναι κατάλληλη για μαλακή και σκληρή κόλληση έως 42mm.


To Φλόγιστρο TURBO JET διαθέτει περιστρεφόμενο ακροφύσιο έως 360° με διάμετρο 14mm και είναι απαραίτητο εξάρτημα για τη φιάλη MAPP Gas. Είναι κατάλληλο τόσο για μαλακή όσο και για σκληρή κόλληση έως 42mm, με θερμοκρασία φλόγας 1660°C και κατανάλωση αερίου 295gr/h. Σχεδιασμένο για εύκολη αλλαγή ακροφυσίου και μπεκ.

ΔΕΣ ΤΟ