Εικόνα για την κατηγορία Υψηλή Ποιότητα Θερμαντικών Σωμάτων

Υψηλή Ποιότητα Θερμαντικών Σωμάτων

Συνδυάζοντας την εξαιρετική κατασκευή και το κομψό, μοντέρνο design, τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα που διατίθενται στην Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητά τους. Κατασκευάζονται από χάλυβα και είναι πρακτικά, καθώς είναι τα πλέον κατάλληλα για όλα τα συστήματα θέρμανσης δισωληνίου και μονοσωληνίου. Θα τα βρείτε σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις απαιτήσεις κάθε χώρου. Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής εγγυώνται άριστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα τα σώματα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν πιστοποίηση CE.

Κ•energy: Χαλύβδινα Θερμαντικά Σώματα

Υψηλή απόδοση, αισθητική και εξοικονόμηση ενέργειας

Η μεγάλη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη μοντέρνα τεχνολογία στην κατασκευή των χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων Panel Κ•energy, προσφέρουν ένα προϊόν με άριστα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά, καθιστώντας το μοναδικό στο χώρο της θέρμανσης.

Τα σώματα Panel Κ•energy ανταποκρίνονται άμεσα στη μετάδοση θερμότητας, ενώ η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο, προσφέροντας μία αίσθηση θαλπωρής. Είναι τα πλέον κατάλληλα σώματα για όλα τα συστήματα θέρμανσης δισωληνίου ή μονοσωληνίου και η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους εγγυάται απεριόριστη διάρκεια ζωής.

Όλα τα σώματα Κ•energy είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτουν πιστοποίηση TSE, EN 442 και CE, ενώ η παραγωγή τους είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001, από το στάδιο ανάπτυξης έως και την πώληση.

ΔΕΣ ΤΟ

MAKTEK: Χαλύβδινα Θερμαντικά Σώματα

Μοντέρνος σχεδιασμός και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Η MAKTEK αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θερμαντικών σωμάτων στην Τουρκία, με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα θερμαντικών σωμάτων που επιλέγονται από επαγγελματίες σε κάθε μέρος του κόσμου.

Τα σώματα της Maktek ξεχωρίζουν αισθητικά χάρη στα καμπυλωτά τελειώματα των διαδρομών τους (στρογγυλά λούκια) που διαφέρουν από τα τετράγωνα των περισσότερων σωμάτων, χαρίζοντας ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα σώματα Maktek συμπεριλαμβάνουν τάπα, εξαεριστικό, στήριγμα κλιπς, κλειδί εξαερισμού, στριφώνια και Upat.

Διαθέσιμα σε Θερμαντικά σώματα τύπου PANEL, Θερμαντικά σώματα PANEL VENTIL (ενσωματωμένου βρόγχου) και Θερμαντικά σώματα τύπου PANEL FLAT (με λεία επιφάνεια).

ΔΕΣ ΤΟ