Εικόνα για την κατηγορία Εξαρτήματα

Εξαρτήματα

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε εγκατάστασης επηρεάζονται από τα υλικά που αποτελούν ολόκληρο το δίκτυο. Στην εταιρεία Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ προσφέρουμε μια πλήρη σειρά πιστοποιημένων εξαρτημάτων άριστης ποιότητας από χαλκό, μπρούτζο και ορείχαλκο κράματος CW617N με υψηλή περιεκτικότητα σε χαλκό, πολυαιθυλένιο, τα οποία είναι κατάλληλα για δίκτυα ύδρευσης, πόσιμου νερού, αερίου, ψύξης.

Τα εξαρτήματα διατίθενται σε μία μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και μορφών και είναι κατάλληλα για συνδέσεις σωλήνων χαλκού, χαλύβδινων, ανοξείδωτων, πολυαιθυλενίου και πολυστρωματικών.

Τα εξαρτήματα ξεχωρίζουν για το άψογο φινίρισμα εσωτερικά και εξωτερικά και την απόλυτη αντοχή στη διάβρωση. Προσφέρουν επίσης, πλήρη στεγανοποίηση, αντοχή σε θερμοκόλληση και στο θαλασσινό νερό και έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής.

Conex|Bänninger Χάλκινα, Μπρούτζινα, Αερίου, Ψυκτικά και Πρεσαριστά Εξαρτήματα

110 Years of Innovation

Η IBP (International Building Products) – Conex|Bänninger, από το 1909, ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων, πιστοποιημένων εξαρτημάτων, με ειδικά καλούπια, παρέχοντας έτσι μία ευρεία γκάμα προϊόντων: υλικού χάλκινα, μπρούτζινα & ορειχάλκινα (DZR), τρόπου σύνδεσης κολλητά, πρεσαριστά & μηχανικής σύσφιξης, κατάλληλα για δίκτυα ύδρευσης, πόσιμου νερού, φυσικού αερίου, θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού, συνιστώντας μία άριστη επιλογή για βιομηχανικές και αστικές εγκαταστάσεις.

ΔΕΣ ΤΟ

H-IT Ορειχάλκινα, Μηχανικής Σύσφιξης, Ανοξείδωτα, P.P.R., Πρεσαριστά Εξαρτήματα

Το εμπορικό σήμα product είναι κατοχυρωμένο από τον Όμιλο Εταιρειών ΤΖΑΝΟΣ και δημιουργήθηκε με στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, για δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης. Ο Όμιλος Εταιρειών ΤΖΑΝΟΣ για την σειρά προϊόντων της H-IT έχει επενδύσει σε δικά της καλούπια από κοινοπραξιακές παραγωγές υψηλών προδιαγραφών που παρέχουν Πλήρη Διασφάλιση Ποιότητας στα προϊόντα καθώς ελέγχονται δειγματοληπτικά σε κάθε παραγωγή.

Τα εξαρτήματα της H-IT κατασκευάζονται από πρώτη ύλη κράματος CW617N σύμφωνα με το πρότυπο EN 12165 και EN 12164/5 και σπείρωμα κατασκευασμένο με βάση το πρότυπο ISO 7.

ΔΕΣ ΤΟ

HP TREND: Εξαρτήματα Πολυπροπυλενίου Κολλητά & με Σπείρωμα P.P.R.

Τα εξαρτήματα κατασκευάζονται για όλους τους τύπους σωληνώσεων στην υψηλότερη πίεση λειτουργίας PN 20 και σε όλες τις μορφές (μούφες, γωνιές, ταφ, συστολές ,τάπες, βε κτλ). Ένας ακόμη βασικός λόγος που η εταιρεία επέλεξε να σχεδιάσει και να παράγει εξαρτήματα PN 20 είναι το γεγονός ότι το υψηλό πάχος τοιχώματος των εξαρτημάτων (PN 20) επιτρέπει την καλύτερη εσωτερική γεωμετρία των εξαρτημάτων ώστε να μειώνεται η τιμή των υδραυλικών απωλειών και να βελτιώνεται αισθητά η ροή του συστήματος . Επιπλέον, στη γκάμα των εξαρτημάτων συμπεριλαμβάνονται και εξαρτήματα με ορειχάλκινο επινικελωμένο σπείρωμα (μαστοί αρσενικοί-θηλυκοί, γωνίες αρσενικές-θηλυκές, με στήριξη, ταφ αρσενικά-θηλυκά).

ΔΕΣ ΤΟ