Εικόνα από H-IT Στηρίγματα Σωληνών

H-IT Στηρίγματα Σωληνών

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες κάθε εγκατάστασης, στην Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ παρέχουμε μια ευρεία γκάμα στηριγμάτων, για ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε τύπου εφαρμογή.

Μεταξύ άλλων εδώ θα βρείτε στηρίγματα σε διάφορα μεγέθη, κατάλληλα για στήριξη χαλκοσωλήνων, σιδηροσωλήνων και πλαστικών σωλήνων. Χαρακτηρίζονται από εύκολες τεχνικές ασφάλισης, γρήγορη εγκατάσταση και ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Τα στηρίγματα κατασκευάζονται σύμφωνα με το DIN 4109 και η ποιότητα του λάστιχου που φέρουν είναι E.P.D.M., με θερμοκρασία εφαρμογής –80°C έως +130°C και κατασκευάζονται κατά DIN 4102.

Τα στηρίγματα που διανέμει η Εταιρεία στην ελληνική αγορά, υπάρχουν σε ευρεία γκάμα τύπων και διαστάσεων για την κάλυψη και των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και προορίζονται για σχεδόν όλα τα είδη σωλήνων, χαλκοσωλήνες, σιδηροσωλήνες και πλαστικές σωλήνες
  • Φέρουν λάστιχο υλικού EPDM, με εύρος θερμοκρασίας εφαρμογής από -80˚C έως +130˚C, το οποίο αποτρέπει εμφάνιση διάβρωσης μεταξύ των διαφορετικών μετάλλων καθώς και τον τραυματισμό των σωλήνων
  • Στην πλειοψηφία τους φέρουν πλαστική κόκκινη ροδέλα, έτσι ώστε να συγκρατείται η βίδα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησης

ISOCLAMPS

Τα ISOCLAMPS χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποφυγή των κένων στη μόνωση, καθώς και για τη μείωση της πιθανότητας να δημιουργηθεί θερμογέφυρα κατά τη διάρκεια της στήριξης του μονωμένου σωλήνα σε εγκαταστάσεις θέρμανσης - ψύξης. Το προϊόν προτείνεται για εφαρμογές όπου η θερμοκρασία είναι μεταξύ -45°C και +105°C. Τύπος Υλικού: Αφρός πολυουρεθάνης με μόνωση από συνθετικό καουτσούκ και στις δύο πλευρές και επικάλυψη PVC, με αυτοκόλλητο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ISOPIPE χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.isopipe.eu/el/isoclamps

Στηρίγματα Σωλήνων ΒΤ με Συμπαγές Λάστιχο

Στηρίγματα με συμπαγές λάστιχο με και χωρίς ενσωματωμένο στριφώνι 7 και 10cm. Διατίθενται από Ø18 έως Ø90 και χρησιμοποιούνται σε εξωτερικές εγκαταστάσεις, κυρίως φυσικού αερίου, όπου το λάστιχο αποτρέπει την εμφάνιση διάβρωσης πάνω στο στήριγμα.

Στηρίγματα ΒΤ με Παξιμάδι, με ή χωρίς Λάστιχο & Στηρίγματα ΒΤ με Διπλό Σπείρωμα Μ8-Μ10, με ή χωρίς Λάστιχο

Στηρίγματα χωρίς λάστιχο και με αποσπώμενο λάστιχο, με υποδοχή στριφωνιού Μ8 και διπλού στριφωνιού Μ8-Μ10. Διατίθενται από Ø15 έως Ø225, φέρουν πλαστική ροδέλα, έτσι ώστε να συγκρατούν κατάλληλα τη βίδα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησης.

Στηρίγματα ΒΤ με Ενσωματωμένο Στριφώνι 70mm ή 100 mm, με ή χωρίς Λάστιχο

Στηρίγματα χωρίς λάστιχο και με αποσπώμενο λάστιχο, με ενσωματωμένο στριφώνι 70 ή 100 mm. Η κύρια χρήση τους είναι για στήριξη πλαστικών και σιδερένιων σωλήνων από Ø18 έως Ø125.

Στηρίγματα Χαλκοσωλήνα I & II

Είναι στηρίγματα χαλκοσωλήνα μονά ή διπλά με ή χωρίς λάστιχο. Η γκάμα των προϊόντων είναι από Ø15 έως Ø54 αποκλειστικά για χαλκοσωλήνα. Το συγκεκριμένο προϊόν συνοδεύεται από τις βίδες του.

Στηρίγματα Χαλκοσωλήνα “BUTTON” I & II

Πρόκειται για πλαστικά στηρίγματα χαλκοσωλήνα μονά ή διπλά (button). Η γκάμα των προϊόντων είναι από Ø12 έως Ø35. Το συγκεκριμένο προϊόν συνοδεύεται από τις βίδες του.

Εφαρμογές

Εφαρμογές Θέρμανσης Θέρμανσης
Εφαρμογές Ύδρευσης Ύδρευσης
Εφαρμογές Κλιματισμού Κλιματισμού
Εφαρμογές Ψύξης Ψύξης
Εφαρμογές Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης Ενδοδαπέδια Θέρμανση
Εφαρμογές Βιομηχανικων Δικτύων Βιομηχανικού Τομέα
Εφαρμογές Ηλιακών Συστημάτων Ηλιακών Συστημάτων
Εφαρμογές Διανομής Αέρα Διανομής Αερίου
Εφαρμογές Άρδευσης Άρδευσης

Downloads

Φυλλάδια
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Τιμοκαταλόγους, Τεχνικές Προδιαγραφές, Εγχειρίδια & Εγγυήσεις πατήστε εδώ.