Εικόνα από Σφαιρικοί Κρουνοί (Βάνες) H-IT

Σφαιρικοί Κρουνοί (Βάνες) H-IT

Κατασκευασμένοι από σφυρήλατο ορείχαλκο άριστης ποιότητας, οι σφαιρικοί κρουνοί ολικής παροχής είναι ιδανικοί για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές. Χάρη στην εργονομική λαβή και τα κυλινδρικά σπειρώματα, είναι εύκολοι τόσο στην τοποθέτηση όσο και στη χρήση, ενώ τα διπλά o-ring στεγανοποίησης και τα στεγανοποιητικά από teflon εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διατίθενται με Ατσάλινη Λαβή, Λαβή Αλουμινίου ή Πεταλούδα.

Πλήρης γκάμα Standard, Βαρέως Τύπου καθώς και διατομές από 1/2'' έως 4'' ίντσες

Πλεονεκτήματα

  • Εγγυημένη στεγανότητα στη διάρκεια του χρόνου
  • Απόλυτα κεντραρισμένος ορειχάλκινος άξονας μηχανισμού
  • Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση χάρη στα κωνικά σπειρώματα κατασκευασμένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 7
  • Εξ’ ολοκλήρου σφυρήλατοι και κατασκευάζονται από ορείχαλκο CW617N σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 12165
  • Αντοχή σε ονομαστική πίεση PN20 και PN40
  • Διαθέτουν παξιμάδι ασφαλείας και έδρα υψηλής αντοχής, τόσο σε θερμικά όσο και σε κρουστικά φορτία
  • Η ορειχάλκινη σφαίρα που βρίσκεται εσωτερικά, έχει υποστεί κατεργασία με λείανση, γεγονός το οποίο βοηθάει στη μείωση του συντελεστή τριβής
  • Η σφαίρα είναι επιχρωμιωμένη εξωτερικά με αποτέλεσμα την πλήρη αποφυγή διάβρωσης

Σφαιρικοί Κρουνοί STANDARD, BT

Οι σφαιρικοί κρουνοί Η-ΙΤ ολικής παροχής παράγονται σε πλήρη γκάμα από σφυρήλατο ορείχαλκο υψηλής ποιότητας CW617N, με περιεκτικότητα 58%-60% σε χαλκό σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ12165 και σπείρωμα κατασκευασμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 7. Όλοι οι τύποι κρουνών λόγω του ειδικού τους σχεδιασμού προσφέρουν πλήρη στεγανοποίηση στα κρίσιμα σημεία και διατίθενται με ατσάλινη λαβή, λαβή αλουμινίου ή πεταλούδα.

Η-ΙΤ Σφαιρικοί Κρουνοί STANDARD BT

Κάνουλες Σφαιρικές

Οι κάνουλες της H-IT κατασκευάζονται από σφυρήλατο ορείχαλκο υψηλής ποιότητας CW617N με περιεκτικότητα 58% - 60% σε χαλκό. Διατίθενται κάνουλες σφαιρικές, και πολυστροφικές, καθώς και με δυνατότητα τοποθέτησης λουκέτου για επιπλέον ασφάλεια.

Η-ΙΤ Κάνουλες Σφαιρικές

Σφαιρικά Mίνι

Οι σφαιρικοί διακόπτες μίνι της Η-ΙΤ παράγονται από σφυρήλατο ορείχαλκο υψηλής ποιότητας CW617N, με περιεκτικότητα 58%-60% σε χαλκό σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ12165. Διατίθενται με μπλε και κόκκινη λαβή σε τύπους κατάλληλους για κάθε εγκατάσταση.

Η-ΙΤ Σφαιρικά Mίνι

Γωνιακοί Διακόπτες

Οι γωνιακοί διακόπτες αποτελούν σημαντική προσθήκη στην γκάμα της Η-ΙΤ. Διατίθενται σε ποικιλία τύπων, όπως σφαιρικοί, γερμανικού τύπου, πλυντηρίου γωνιακοί και χρησιμοποιούνται σε συνδέσεις νιπτήρων, πλυντηρίων, λεκανών, κτλ. Στη σειρά περιλαμβάνεται και ο γωνιακός κεραμικός διακόπτης με ειδική σχεδίαση για να μην πιάνει άλατα, που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα των γωνιακών διακοπτών, καθώς σχεδόν όλες οι εφαρμογές τους είναι σε ανοιχτά δικτυα νερού και όχι σε κλειστά κυκλώματα με αποτέλεσμα την αυξημένη έκθεση σε άλατα.

Η-ΙΤ Γωνιακοί Διακόπτες

Εφαρμογές

Εφαρμογές Ύδρευσης Ύδρευσης
Εφαρμογές Κλιματισμού Κλιματισμού
Εφαρμογές Ψύξης Ψύξης

Downloads

Φυλλάδια
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Τιμοκαταλόγους, Τεχνικές Προδιαγραφές, Εγχειρίδια & Εγγυήσεις πατήστε εδώ.