Εικόνα από Καμινάδες

Καμινάδες

Τα συστήματα απαγωγής καυσαεριών (καμινάδες) διατίθενται σε:


Συστήματα απαγωγής καυσαερίων μονού τοιχώματος, τα οποία κατασκευάζονται από ανοξείδωτo χάλυβα INOX AISI 304, πάχους 0,40 mm. Κατάλληλα για τζάκια, καμινάδες καυσαερίων, εξαερισμό και αερισμό. Η σύνδεση γίνεται αρσενικό - θηλυκό με το αρσενικό προς τα κάτω και μπλοκάρεται με ειδικό κολλάρο.


Συστήματα απαγωγής καυσαερίων διπλού τοιχώματος, τα οποία κατασκευάζονται από ανοξείδωτη χάλυβα INOX AISI 304, πάχους 0,40 mm εσωτερικά και εξωτερικά και με μόνωση πάχους 25mm με αντίσταση θερμοδιαφυγής 0,35m2K/W. Η σύνδεση γίνεται αρσενικό - θηλυκό με τον εξωτερικό μανδύα του αρσενικού προς τα πάνω και μπλοκάρεται με ειδικό κολλάρο.


Κ•energy Καμινάδες Επίτοιχων Μονάδων: Η ευρεία γκάμα των προϊόντων Κ•energy περιλαμβάνει και καμινάδες κατάλληλες για Επίτοιχες Μονάδες με διαμέτρους από Ø 60 έως Ø 100, καθώς και παρελκόμενα όπως Καπέλα, Τερματικά, Προσαρμογείς Διαχωρισμού Αέρα-Καυσαερίων, Κολλάρα Σύνδεσης και Στηρίγματα.


Εξαρτήματα Καμινάδων: Στην γκάμα μας περιλαμβάνεται μία πλήρης σειρά ΙΝΟΧ εξαρτημάτων (AISI 304, πάχος 0,40mm) για Καμινάδες I και ΙΙ Τοιχώματος, όπως Στηρίγματα, Γωνιές, Καμπύλες, Καπέλα, Προσαρμογές και Συστολές, καθώς και Θυρίδες Ελέγχου & Καθαρισμού με ή χωρίς θερμόμετρο.