Εικόνα για την κατηγορία Ηλεκτρική Ενέργεια

Ηλεκτρική Ενέργεια

Θα μπορούσε άραγε κάποιος να φανταστεί τη σύγχρονη ζωή χωρίς την ηλεκτρική ενέργεια; Η ιστορία της ξεκινά τον 19ο αιώνα και η εμφάνισή της δρομολόγησε στην ουσία τη δεύτερη Βιομηχανική Επανάσταση, οπότε και άλλαξαν οι συνθήκες παραγωγής.

Η πρώτη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ισχύος 746 kW λειτούργησε στην Αγγλία το 1881. Το ηλεκτρικό ρεύμα έφτασε στην Ελλάδα το 1889 και το 1950 δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις που οδήγησαν στην ίδρυση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).

Οι εφαρμογές στην καθημερινότητά μας, πάρα πολλές. Από τομείς της ιατρικής και της βιομηχανίας, μέχρι καθημερινές ανάγκες, όπως η συντήρηση και ψύξη του φαγητού και ο φωτισμός της νύχτας. Η ηλεκτρική ενέργεια θεωρείται πλεον αναγκαία και επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας. Μία καθημερινή ανάγκη που χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ρεύμα είναι και η ατομική θέρμανση, η οποία θεωρείται ιδανική λύση για οποιοδήποτε χώρο. Αποτελεί μία εξαιρετική οικονομική εναλλακτική λύση στην αγορά, εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση.

TERMODINAMIK: Ηλεκτρικές Επίτοιχες Μονάδες

Η ιδανική λύση για αυτόνομη θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης!

Οι Ηλεκτρικές Επίτοιχες Μονάδες TERMODINAMIK αποτελούν μία ιδανική λύση για αυτόνομη θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Διατίθενται σε δύο μοντέλα:

ΕΚ, χωρίς παροχή ζεστού νερου χρήσης (ZNX) και

DEK με παροχή ζεστού νερού χρήσης (ZNX)

με εύρος από 6 έως 36κW. Φιλικές προς το περιβάλλον, διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και πλήρη συμβατότητα λειτουργίας σε χαμηλή τάση (LVD), σύμφωνα με την οδηγία 2006/95/EC. Επιπλέον παρέχουν βαθμιαία λειτουργία αντιστάσεων για μέγιστη οικονομία στη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

ΔΕΣ ΤΟ