Εικόνα για την κατηγορία Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Πριν από αρκετά χρόνια, το φυσικό αέριο ήταν μια εναλλακτική λύση εξοικονόμησης ενέργειας για βασικούς τομείς της οικονομίας, όπως η βιομηχανία, οι μεταφορές και ο κτιριακός τομέας. Ωστόσο, η ρύπανση του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή δημιούργησαν την ανάγκη εύρεσης νέων πηγών ενέργειας, φιλικών προς το περιβάλλον. Το φυσικό αέριο είναι μία από αυτές.

Είναι γεγονός πως στις μέρες μας, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και νοικοκυριά στρέφονται προς τη χρήση του φιλικότερου προς το περιβαλλον αυτού καυσίμου. Και δεν είναι τυχαίο. Η ωρίμανση της συγκεκριμένης αγοράς μαζί με την ανάπτυξη των δικτύων διανομής που συνεχίζουν να επεκτείνονται, έχουν συμβάλλει στη σημαντική μείωση του κόστους εξοπλισμού, κάνοντας το φυσικό αέριο μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή θέρμανσης. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μεγέθη των ρύπων είναι μικρότερα σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, ενώ ταυτόχρονα η βελτιωση του βαθμού απόδοσης μειώνει τη συνολική κατανάλωση, περιορίζοντας επιπλέον τους συνολικούς ρύπους. Επίσης δεν αφήνει ιδιάιτερα κατάλοιπα, όπως και ενώσεις του Θείου, οι οποίες αποτελούν μαι από τις κυριότερες αιτίες ρύπανσης της ατμόσφαιρας.

Καλύπτοντας όλους τους Νέους Κανονισμούς και Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα προϊόντα της εταιρείας Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης.

TORRENT: Χυτοσίδηροι Λέβητες Συμπυκνωμάτων

Οι νέας γενιάς χυτοσίδηροι λέβητες TORRENT συμπλέουν με τους πρόσφατους κανονισμούς, τόσο για το πετρέλαιο ως καύσιμο όσο και για το φυσικό αέριο, καθώς με τη γκάμα των προϊόντων τους εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή απόδοση. Η αποδοτικότητα ενός λέβητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, για τη μείωση της κατανάλωσης και την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι λέβητες TORRENT είναι κατάλληλοι τόσο για νέες εγκαταστάσεις όσο και για τη βελτίωση/αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Οι νέας γενιάς χυτοσίδηροι λέβητες TORRENT καλύπτουν κάθε απαίτηση, καθώς διατίθενται σε δύο τύπους Condensing και Eco, κλάσης Α και Β, καθώς επίσης σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων:

TORRENT Condensing

με εύρος από 20kW έως 450kW, σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, Sun, Galaxy, Matrix & Star.

TORRENT Eco

με εύρος από 24kW έως 1400kW, σε πέντε διαφορετικά μοντέλα, Sun, Galaxy, Matrix, Star & Megastar.

ΔΕΣ ΤΟ

TORRENT: Χυτοσίδηρος Ατομικός Λέβητας Πετρελαίου Συμπύκνωσης

Ο νέος χυτοσίδηρος λέβητας συμπυκνωμάτων της TORRENT, είναι μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση για ένα σύγχρονο λεβητοστάσιο. Η υψηλή απόδοση του λέβητα και οι χαμηλές εκπομπές σε ΝΟx ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις της νεότερης ευρωπαϊκής οδηγίας ErP 2015.

Ο χυτοσίδηρος λέβητας συμπυκνωμάτων της TORRENΤ, κατασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας μαντέμι GG20 σύμφωνα με το DIN 1691. Ο μοναδικός σχεδιασμός των στοιχείων του λέβητα, καθώς και τα μεγάλα πτερύγια στο θάλαμο καύσης εξασφαλίζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και διάρκεια στο χρόνο. Ο εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτος εναλλάκτης συμπύκνωσης δύο κάθετων διαδρομών εγγυάται την υψηλή απόδοση, με χαμηλή εκπομπή ΝΟx και εύκολη συντήρηση.

Σε όλα τα στάδια παραγωγής της ατομικής μονάδας γίνεται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.


Ο λέβητας περιλαμβάνει:

  • Καυστήρας Πετρελαίου WEIZER
  • Χυτοσίδηρος Λέβητας TORRENT
  • Μόνωση Λέβητα
  • Ανοξείδωτος Εναλλάκτης Συμπύκνωσης 2 Διαδρομών
  • Πίνακας Ελέγχου
  • Βάση Έδρασης

ΔΕΣ ΤΟ

Κ•energy Χαλύβδινοι Λέβητες Κλάση Α

Μέγιστη απόδοση με αθόρυβη λειτουργία

Οι Χαλύβδινοι Λέβητες K•energy κατασκευάζονται από άριστα υλικά, από χαλυβδοελάσματα 4-12mm και χαλύβδινους τουμποσωλήνες Μannesmann, χωρίς ραφή (tubo) ή αφανούς ραφής. Οι Χαλύβδινοι Λέβητες K•energy είναι τριών διαδρομών καυσαερίων, με κυλινδρικό θάλαμο καύσης, και λειτουργούν με οποιονδήποτε καυστήρα πετρελαίου ή αερίου καυσίμου. Εξασφαλίζουν την αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους και οι παραγόμενοι ρύποι τους κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, κάνοντας τους ιδιαίτερα φιλικούς προς το περιβάλλον.

Οι χαλύβδινοι λέβητες K•energy διαθέτουν καινοτόμο κοίλο σχήμα καπνοθαλάμου, που έχει σαν αποτέλεσμα τον δραστικό περιορισμό του θορύβου.

ΔΕΣ ΤΟ

Savio: Επίτοιχες Μονάδες Συμπύκνωσης

Benessere da installare

Η εταιρεία Savio με τη μακρόχρονη εμπειρία της στην παραγωγή λεβήτων, εστιάζει στον οικολογικό σχεδιασμό και στην ενεργειακή επισήμανση των λεβήτων συμπύκνωσης Savio, σύμφωνα με το πλάνο EU 20-2020.

Οι νέοι επίτοιχοι λέβητες αερίου Savio, Ιταλικής κατασκευής, λειτουργούν με υψηλή απόδοση σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις (Ενεργειακή Κλάση Α κατά ErP), καλύπτοντας όλους τους Νέους Κανονισμούς & Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προϊόντα της Savio, πέραν της οικολογικής τους υπόστασης και την ουσιαστική προστασία προς το περιβάλλον, προσφέρουν σημαντικό όφελος στα έξοδα θέρμανσης του τελικού καταναλωτή. Η τεχνολογία συμπύκνωσης εκμεταλλεύεται πλήρως τη θερμοκρασία των καυσαερίων για να προθερμάνει το νερό επιστροφής του δικτύου. Η ανάκτηση της ενέργειας από τη συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων οδηγεί σε μειωμένη κατανάλωση αερίου, μικρότερες εκπομπές βλαβερών ουσιών προς το περιβάλλον και μείωση θορύβου.

Η εταιρεία μας διαθέτει τέσσερα μοντέλα, ACTADENS, INOXDENS HE, EVODENS HE & FuturaDue HP για συστοιχία, με εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στο νέο, καινοτόμο εναλλάκτη θερμότητας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλές αποδόσεις με διάρκεια στο χρόνο, και τον εύχρηστο ψηφιακό πίνακα ελέγχου με μεγάλη οθόνη, σχεδιασμένο για απλή και εύκολη χρήση.

ΔΕΣ ΤΟ