Θέρμανση, Λύσεις θέρμανσης - μόνωσης ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ  
          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TZANOS GROUP

TZANOS GROUP


Εκατοντάδες προϊόντα, δεκάδες συνεργαζόμενοι οίκοι, 150 εργαζόμενοι, 3 εταιρίες, ένας όμιλος, μια υπογραφή. Ο όμιλος εταιριών tzanos group of companies, δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης, της ύδρευσης, της μόνωσης και της πράσινης ενέργειας, καλύπτοντας όλο το φάσμα της παραγωγής, προώθησης, διανομής, εισαγωγής και εξαγωγής προϊόντων. Με γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Βαρκελώνη, εργοστάσιο στη Ριτσώνα, μια κοινοπραξία στην Ιταλία, δραστηριοποίηση στις εισαγωγές, τις εξαγωγές και την παραγωγή, οι εταιρίες του ομίλου TZANOS GROUP καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας στους τομείς της θέρμανσης, ύδρευσης, μόνωσης και πράσινης ενέργειας. Συγκεκριμένα, ο όμιλος αποτελείται από τρεις εταιρίες:

 Κ.ΤΖΑΝΟΣ SA
Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και προώθηση στην Ελληνική αγορά ειδών θέρμανσης, μόνωσης, ύδρευσης και πράσινης ενέργειας εδώ και 31 χρόνια. Στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους 8.900 τετραγωνικών μέτρων στην Αθήνα και 2.500 τετραγωνικών αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη. Το δίκτυο διανομής της εταιρίας, καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα, με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ημιφορτηγών. Επίσης διαθέτει in house τμήμα marketing και διαφήμισης για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων, καθώς και τμήμα customer service, ώστε να κατευθύνει τους καταναλωτές στα σημεία πώλησης. Τέλος διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα και after sales service, για την εκπαίδευση των συνεργατών μας στα προϊόντα, καθώς και την πρόληψη ή επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν. Αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα μεγάλους εμπορικούς οίκους παραγωγής του εξωτερικού, με τα προϊόντα της να τηρούν όλες τις διεθνώς ισχύουσες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, άριστη τεχνική υποστήριξη, διευρυμένο δίκτυο υπηρεσιών και ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή, η εταιρία Κ.ΤΖΑΝΟΣ είναι εγγυημένα… δίπλα σας!

 

 


3i International Innovative Industries SA
Η 3iInternational Innovative Industries Α.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1997 και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μόνωσης και θέρμανσης. Το ιδιόκτητο εργοστάσιο, συνολικής έκτασης 30.000 τ.μ., βρίσκεται στην περιοχή Ριτσώνα της Χαλκίδας, 68 χλμ. βόρεια της Αθήνας και φιλοξενεί μια πλήρως αυτοματοποιημένη κάθετη μονάδα παραγωγής. Είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως στην κάθετη παραγωγή συνθετικού διογκωμένου ελαστομερούς μονωτικού υλικού με δομή κλειστών κυψελών, με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες. Το έτος 2000, η μόνωση ISOPIPE βραβεύτηκε από το Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Επιχειρήσεων (EuropeanBusinessAssociation), για την άριστη ποιότητά του.Tο 2009 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρεία ISOPIPE IBERICA SL στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η συνεχής επένδυση στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης, οδήγησε στην απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τον καινοτόμο σχεδιασμό της προστασίας ISOPIPE UV, το σχεδιασμό νέων μορφών προστασίας μονωτικών υλικών (UV PLUS, Heavy Duty) και τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μόνωσης (slit&seal, προμονωμένοι σωλήνες Isotube, ηχοαπαροφητικά υλικά Isosound και Isochip) To 2008 η 3i απορρόφησε την πλήρη τεχνολογία και αξιοποίησε το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της πρωτοπόρου Ελληνικής εταιρίας παραγωγής χυτοσίδηρων λεβήτων TORRENT. Οι χυτοσίδηροι λέβητες κεντρικής θέρμανσης TORRENT έχουν σχεδιαστεί και ελεγχθεί με σκοπό τη μέγιστη αντοχή και την υψηλή θερμική απόδοση σύμφωνα με τις γερμανικές προδιαγραφές DIN 1691, DIN 4702 και των ευρωπαϊκών πρότυπων E.N. 304, E.N. 303-1, E.N. 303-2, E.N. 303-3. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε σύγχρονο χυτήριο ενώ ο έλεγχος από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας. Τα προϊόντα της 3iδιαθέτουν δεκάδες πιστοποιητικά εγγύησης ποιότητας και απόδοσης από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποιήσεων παγκοσμίως, καθώς και το σήμα CE, απαραίτητο πλέον για τη διακίνηση προϊόντων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 ΗΙΤ
Η ΗΙΤ είναι μια Ελληνοϊταλική κοινοπραξία με την Hilang και ιδρύθηκε το 2008. Εδρεύει στην Ιταλία και σε αποκλειστική συνεργασία με εξειδικευμένα εργοστάσια, παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, για δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης. Όλα τα εξαρτήματα της HIT, μέλους του ομίλου TZANOS GROUP, παράγονται σύμφωνα με το ISO 9001:2000, ακολουθούν τις ευρωπαϊκές νόρμες ΕΝ και τα πρότυπα DIN. Ο τρόπος παραγωγής τους και ο αυστηρός έλεγχος που υπόκεινται, διασφαλίζουν την ποιότητα, αντοχή και ανθεκτικότητά τους. Λόγω της εξειδίκευσης της και των συνεργασιών της τα προϊόντα της εταιρίας είναι υψηλής και εγγυημένης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 
 
Ευκαιρίες καριέρας
Τιμοκατάλογοι
Cash
Newsletters
Stock
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 
ΥΔΡΕΥΣΗ
 
ΜΟΝΩΣΗ
 
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 
STOCK HOUSE
 
ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ
Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Ναυπλίου & Δασκαλογιάννη
144 52 Μεταμόρφωση Αττικής
T: +30 210 2828603
F: +30 210 2830436
E: info@tzanos.gr
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Αντώνη Τρίτση 6
570 08, Ιωνία Θεσσαλονίκης
T: +30 2310 780001
F: +30 2310 784009
E: info@tzanos.gr
 
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
68ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας,
34100 Ριτσώνα Χαλκίδας,
T.+30 22620 89800
F.+30 22620 72006
 
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ISOPIPE IBERICA, S.L.
Calle Alfred Nobel, 29 Parcela,
35 - Poligono Industrial Valldoriolf 08430
La Roca del Valles, Barcelona
T +34 93 879 11 95
F. +34 93 879 13 13
info@isopipe.es
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future