Θέρμανση, Λύσεις θέρμανσης - μόνωσης ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ  
          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ενεργειακή τεχνολογία είναι ζωτικής σημασίας για μια δυναμική κοινωνία, αλλά λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη απαιτείται τώρα η αλλαγή των υφισταμένων προτύπων παραγωγής και χρήσης. Η μισή καταναλισκόμενη ενέργεια χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των κτιρίων. Έτσι μπορούμε να εστιάσουμε στις δράσεις για τη μείωση των εκπομπών CO2, αρχής γενομένης με την ενεργειακή απόδοση.

Πως μπορούμε να κατασκευάσουμε πράσινα κτίρια για το μέλλον;
- Μείωση της ποσότητας φυσικών πόρων που καταναλώνουν τα κτίρια
- Μείωση της ποσότητας ρύπανσης που εκπέμπεται από τα ίδια τα κτίρια

Στην Ευρώπη, το μεγαλύτερο μερίδιο κατανάλωσης ενέργειας καταλαμβάνει η θέρμανση. Η μόνωση και ο θερμικός σχεδιασμός μπορούν να μειώσουν δραματικά την απώλεια θερμότητας και να συμβάλουν στη μείωση του ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η ζήτηση ενέργειας για θέρμανση σε υφιστάμενα κτίρια μπορεί να μειωθεί κατά 30-50%, σε σύγκριση με το σημερινό μέσο όρο, μέσω αλλαγής κατασκευαστικών υλικών. Σε νέα κτίρια μπορεί να μειωθεί κατά 90-95%, με τη χρήση ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας σε ανταγωνιστικό κόστος.

Τα πράσινα κτίρια συχνά περιλαμβάνουν μέτρα για τη μείωση χρήσης ενέργειας. Για να αυξηθεί η αποδοτικότητα του κτιρίου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν υψηλής απόδοσης παράθυρα, μόνωση στους τοίχους, τις οροφές και τα δάπεδα. Ο σχεδιασμός παθητικών ηλιακών συστημάτων είναι επίσης μια ακόμη στρατηγική. Οι σχεδιαστές, τοποθετούν παράθυρα, τοίχους, βεράντες και τέντες ανάλογα με την περίπτωση έτσι ώστε να παρέχουν σκιά κατά την περίοδο του καλοκαιριού αλλά και μεγιστοποίηση του ηλιακού κέρδους κατά την περίοδο του χειμώνα. Επιπλέον, η αποτελεσματική τοποθέτηση των παραθύρων (φως ημέρας) δύναται να προσφέρει περισσότερο φυσικό φως καθώς και να μειώσει την ανάγκη για ηλεκτρικό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ηλιακή θέρμανση μειώνει περαιτέρω τα απαιτούμενα φορτία ενέργειας.

Πράσινα κτίρια υψηλής απόδοσης έχουν τρία κύρια κοινά χαρακτηριστικά: υψηλή ενεργειακή απόδοση, περιορισμένες επιπτώσεις στο περιβάλλον, διασφάλιση της υγείας των κατοίκων καθώς και άνεση. Αυτές είναι οι βασικές αρχές για νέα και υφιστάμενα κτίρια.

Ένα απλό μέτρο είναι τα κατάλληλα συστήματα μόνωσης. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες και ενέργεια με ευθύνη για να μειώσουμε τους ρύπους κατά την παραγωγή. Επιπλέον, πληρούμε όλα τα πρότυπα του κλάδου, παρέχοντας πληροφορίες για τη σωστή χρήση όλων των προϊόντων μας ώστε να εξασφαλίζονται οι υψηλότερες επιδόσεις τους.

Τα οφέλη της μόνωσης σωλήνων (όπως της ISOPIPE) είναι, εκτός από τη μείωση του κόστους, πολλαπλά:
- Εξοικονομεί ενέργεια με μείωση απωλειών
- Έλεγχοι θερμοκρασίας επιφάνειας για προσωπική προστασία και άνεση
- Διευκολύνει τη διαδικασία ελέγχου της θερμοκρασίας
- Αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας σε ψυχρές επιφάνειες
- Προλαμβάνει ή μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης ζημιών σε εξοπολισμούς και μηχανήματα λόγω της έκθεσης αυτών σε πηγές φωτιάς ή διάβρωσης.
- Ελέγχει τη στάθμη θορύβου
- Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του Κ.ΕΝ.Α.Κ., για την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση εκπομπών του CO2 (διοξείδιο του άνθρακα).
- Μηδενική καταστροφή του όζοντος (ODP): Το ISOPIPE κατασκευάζεται χωρίς CFC, HCFC ή HFC σύμφωνα με τις απαιτήσεις για το πράσινο κτίριο!
- Μηδενική επιβάρυνση στην παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινόμενου του θερμοκηπίου (GWP).
 
 
Ευκαιρίες καριέρας
Τιμοκατάλογοι
Cash
Newsletters
Stock
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 
ΥΔΡΕΥΣΗ
 
ΜΟΝΩΣΗ
 
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 
STOCK HOUSE
 
ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ
Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Ναυπλίου & Δασκαλογιάννη
144 52 Μεταμόρφωση Αττικής
T: +30 210 2828603
F: +30 210 2830436
E: info@tzanos.gr
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Αντώνη Τρίτση 6
570 08, Ιωνία Θεσσαλονίκης
T: +30 2310 780001
F: +30 2310 784009
E: info@tzanos.gr
 
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
68ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας,
34100 Ριτσώνα Χαλκίδας,
T.+30 22620 89800
F.+30 22620 72006
 
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ISOPIPE IBERICA, S.L.
Calle Alfred Nobel, 29 Parcela,
35 - Poligono Industrial Valldoriolf 08430
La Roca del Valles, Barcelona
T +34 93 879 11 95
F. +34 93 879 13 13
info@isopipe.es
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future