31.03.2023

Αποτελεσματική Ενεργειακή Εξοικονόμηση

Η εταιρία Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ με πολυετή πορεία και εμπειρία άνω των 40 ετών στο χώρο της θέρμανσης, της μόνωσης και της ύδρευσης παρέχει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που έχει επιφέρει η ενεργειακή κρίση.

  • Λύσεις μικρής επεμβατικότητας, επενδύοντας τα υπάρχοντα δίκτυα και τις εγκαταστάσεις με μονωτικά υλικά @ISOPIPE εξασφαλίζοντας θερμική απόδοση και αντιμικροβιακή και αντιμυκητιασική προστασία, σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις ASTME2180 και ASTMG21, εξοπλίζοντας τα θερμαντικά σώματα με θερμοστατικές βαλβίδες, καθώς επίσης εγκαθιστώντας σύστημα αντιστάθμισης στον λέβητα ή/και προγραμματιζόμενο θερμοστάτη
  •  Λύσεις μεγάλης επεμβατικότητας, είναι ηεγκατάσταση αντλίας θερμότητας TORRENT, γιαενεργειακή απόδοση έως Α+++, υψηλή απόδοση από -25°C έως +65°C, ζεστό νερό 24/7 και 75% παροχή ενέργειας από το περιβάλλον και μόλις 25% ηλεκτρική.

Η τοποθέτηση ενός δοχείου αδρανείας εξασφαλίζει την πιο ομαλή λειτουργία της αντλίας μέσα από την αποθήκευση ζεστού νερού και την παροχή του στο δίκτυο όταν καταστεί ανάγκη.

Και τέλος, η ενδοδαπέδια θέρμανση η οποία ναι μεν αποτελεί μια ακριβή λύση ως προς την εφαρμογή της, αλλά έχει μοναδικά πλεονεκτήματα και μπορεί να συνδεθεί με την αντλία θερμότητας, και σε συνδυασμό με ποιοτικά υλικά όπως του οίκου UNAVELD, εξαρτημάτων του οίκου H-ITδίνει απροβλημάτιστη λειτουργία καθόλη την διάρκεια χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ διαβάστε το ακόλουθο άρθρο, πατώντας έδω